Известие

Collapse
No announcement yet.

Комплект ходова част

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Аз съм признал само три марки: 1)Moog 2) febi i trw
    като първите са безбожно скъпи, вторите две марки са ок като цени, и на тях бих се доверил.
    Още не са измислили марка , която да устои на нашите пътища.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Уви! Но аз мисял че ако ще се сменят носачи си струва да се дадат пари, дори ако може от германия, англия или италия, още по-добре.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Уви! Но аз мисял че ако ще се сменят носачи си струва да се дадат пари, дори ако може от германия, англия или италия, още по-добре.
        Блаженни са верующите. И тук има качествени

Comment

Вярвам на очите си, то има качествен тук, но като гледам частите по изброените държави горният пост, мисля че бих се доверил на тях, а и цените са доста по-ниски. От бг да си взема окап, бърт,фаст или некви такива, е не мерси. Искам качество, защото от личен опит съм се убедил че направя ли компромис за това, после ще ми излезе солено.
          sigpic

Comment

Вярвам на очите си, то има качествен тук, но като гледам частите по изброените държави горният пост, мисля че бих се доверил на тях, а и цените са доста по-ниски. От бг да си взема окап, бърт,фаст или некви такива, е не мерси. Искам качество, защото от личен опит съм се убедил че направя ли компромис за това, после ще ми излезе солено.
            И трите изброени са ...

Comment

Оточни се какво са трите изброени, и кои изброени от този пост или от предният!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                Блаженни са верующите. И тук има качествени
                Я стига с тия недомлъвки.............
                Или помагаш или не!!!

http://cgi.ebay.it/BRACCIO-OSCILLANT...d=p3286.c0.m14

Ей за тия кво ша кажите?
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

Страшни кво друго, пише че е само за италия, но съм сигорен че ще се навие да прати и за бг. ще ти стъпят на 360 лева с доставка, имайки предвид цените им в бг, ебаси офертата.
                  sigpic

Comment

Аз съм признал само три марки: 1)Moog 2) febi i trw
                    като първите са безбожно скъпи, вторите две марки са ок като цени, и на тях бих се доверил.
                    Горен носач febi на 2000 км магистрално каране (Будапеща и обратно) тампоните заедно с втулките бяха изскочили направо. Да, смениха го гаранционно и без никакви уговорки, но какво от това?
                    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      Горен носач febi на 2000 км магистрално каране (Будапеща и обратно) тампоните заедно с втулките бяха изскочили направо. Да, смениха го гаранционно и без никакви уговорки, но какво от това?
                      Абе аз слагах няколко пъти такива и няколко пъти на 166 се налагат промени поради недодялана отливка
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега аз съм с Фаст сменяни от предния собственик и вече са на повече от 6 месеца по касова бележка(предния собственик ми я даде за да си ползвам гаранцията ако се наложи),не са мръднали.
                        Имайки предвид че за 2 години каране той е навъртял 40 к километра ,значи носача е на 10к при него и 5 к навъртяни при мен=15к.
                        Имайки предвид цената и гаранцията пак бих сложил Фаст(дано не се налага)
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Абе аз слагах няколко пъти такива и няколко пъти на 166 се налагат промени поради недодялана отливка
                          Добре тогава изброиха се какви ли не марки носачи които не стават!!!
                          Кажете най-накрая поне една марка която да е добра!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

TRW
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Опит с фиорела?

Comment

вчера ми сменяха преден ляв долен носач и само той струваше 260 лева , при положение че е от ефтинките и не оригинален , така че тая ценичка нещо е прекалено ниска според мен
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Working...
                                X